{:id=>14, :name=>"Vardagen.se", :url=>"https://vardagen.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 460

SEK

product image
Normalpris
788,95 SEK

Medlemspris

328,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 242

SEK

product image
Normalpris
415,95 SEK

Medlemspris

173,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 242

SEK

product image
Normalpris
415,95 SEK

Medlemspris

173,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 215

SEK

product image
Normalpris
368,95 SEK

Medlemspris

153,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 100

SEK

product image
Normalpris
172,95 SEK

Medlemspris

71,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 100

SEK

product image
Normalpris
172,95 SEK

Medlemspris

71,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

VÄLJ RÄTT PORSLIN FÖR BARNInspiration


I det här avsnittet inspirerar vi dig till hur du kan använda vår barnservis för att göra måltiderna roligare och mer engagerande för dina barn. Tallrikar, koppar och bestick för barn är designade med färgglada motiv och karaktärer som gör måltiden till en barnlek. Nappmuggar med smarta lock och lunchset för barn är perfekta att ta med på resan, så att dina barn alltid kan äta och dricka med stil.


I det här avsnittet ger vi dig idéer om hur du kan kombinera olika delar av vår barnservis för att skapa en komplett och barnvänlig dukning. Barnskålar med roliga motiv kan användas till frukost, snacks och desserter, medan ergonomiskt utformade barnbestick gör det lättare för dina barn att lära sig att äta på egen hand. Barnens lunchlådor och dryckesbehållare är perfekta att ta med till skolan, på utflykter och för sport.


I det här avsnittet visar vi dig hur vår barnvänliga servis kan göra skillnad i ditt barns vardag. Från barntallrikar med fack som hjälper till att hålla maten åtskild till barnmuggar med praktiska handtag som gör det lättare för små händer att hålla i sig. Vårt sortiment av barnservis är utformat för att stödja ditt barns utveckling och göra måltiden till en positiv upplevelse.Vägledning


I det här avsnittet guidar vi dig till hur du väljer den bästa barnservisen till dina barn. Tänk på ditt barns ålder och utvecklingsnivå när du väljer tallrikar, muggar och bestick för barn. För yngre barn är det viktigt att välja porslin som är robust och lätt att hantera, medan äldre barn kommer att uppskatta roliga och färgglada mönster.


I det här avsnittet ger vi dig tips om hur du håller ditt daghem rent och hygieniskt. De flesta av våra produkter är lätta att rengöra och tål maskindisk, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och bakteriefria. Kom ihåg att rengöra barnens bestick, tallrikar och koppar regelbundet så att de alltid är redo att användas.


I det här avsnittet hjälper vi dig att hitta den perfekta barnservisen för olika tillfällen. För festliga tillfällen kan du välja ett lunchset för barn med festliga motiv, medan ett barnservisset med dina barns favoritkaraktärer gör vardagsmåltiderna extra roliga. För utomhusaktiviteter är barnens lunchlådor och dryckesbehållare praktiska för enkel transport och för att hålla maten fräsch.FAQ


1. Hur väljer jag rätt barnomsorg för mitt barns ålder?

Tänk på ditt barns ålder och utvecklingsnivå när du väljer barnservis. För små barn är det viktigt med robust porslin som är lätt att hantera, medan äldre barn uppskattar roliga och färgglada mönster.


2. Är barnomsorgen säker för mitt barn?

Ja, våra barnvårdsprodukter är tillverkade av material som är säkra och fria från skadliga ämnen. De är utformade för att vara robusta och lätta för barn att använda.


3. Kan barnporslin diskas i maskin?

De flesta av våra barnvårdsprodukter tål maskindisk, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och hygieniska.


4. Kan jag köpa barnservis med mina barns favoritkaraktärer?

Ja, vi har ett brett utbud av barnserviser med populära figurer och motiv som gör måltiderna roligare för dina barn.


5. Finns det barnomsorgsprodukter som är särskilt utformade för utomhusbruk?

Ja, vi har barntjänster som lunchlådor och dryckesflaskor för barn som är praktiska att ta med på utflykter och utomhusaktiviteter.Relaterade kategorier


Barn i köket - Här hittar du köksredskap och utrustning som är särskilt utformade för att barn ska kunna hjälpa till i köket och lära sig laga mat.

Tallrikar - Här hittar du ett brett utbud av tallrikar för både barn och vuxna, så att hela familjen kan äta tillsammans med stil.


Muggar, koppar & termosar - Här hittar du ett brett urval av muggar och koppar för både barn och vuxna, samt termosar för att hålla drycker varma eller kalla.

Bestick för mat och servering - Här hittar du ett brett urval av bestick för både barn och vuxna, så att hela familjen kan äta tillsammans med rätt redskap.

Matförvaring - Här hittar du praktiska lösningar för matförvaring, inklusive matlådor och vattenflaskor så att barnen kan ta med sig maten när de är på språng.